Hvis man opholder sig et sted hvor man gerne vil kunne opholde sig uden for eller har vare der skal beskyttes for regn, så kan det være en god løsning med noget afskærmning i form af en sidemarkise. Mange kender de almindelige markiser, som man kan køre ud over sin terrasse, så den skærmer for solen. De kan enten betjenes manuelt eller fås med motor.

Sidemarkise

En sidemarkise er bygget op lidt på samme måde. Den betjenes dog kun manuelt og kan skærme både for naboens nysgerrige blikke, let vind samt lavtstående sol. 

Terrasseafskærmning

En sidemarkise eller også kaldet terrasseafskærmning er lavet i aluminium og er helt unik. Den er opbygget i en holdbar konstruktion, som gør, at markisen er både robust og vejrbestandig. En sidemarkise fungerer som en flytbar væg, som man kan trække fra og for alt efter behov. Det giver en stor fleksibilitet, hvor man får dækket det behov, som man har for afskærmning af terrasse samtidig med, at man kan trække den fra, når der ikke er behov for afskærmning. Sidemarkisen er altså meget mere funktionel end for eksempel et rækværk, som man ikke lige kan flytte, hvis man har lyst til det. Det betyder, at man kan sidde ugenert eller nemt kan beskytte sine produkter, uanset om man har lokalitet i byen eller udenfor byen. Selvom det blæser lidt, kan man stadig sidde og holde pause eller lade ens produkter være udenfor uden at blæsten skal genere.

Terrasseafskærmning fås med flot udsmykning

Ligesom med almindelige markiser, parasoller eller andet, kan man gøre en sidemarkise til en flot udsmykning. Med over 160 farver at vælge imellem, kan man finde den som passer ind i resten af indretningen og dermed den stil, som man har valgt. Det er derfor ikke nødvendigt at gå på kompromis med farven og dermed nøjes med en farve, der matcher nogenlunde. Med så bredt et udvalg af farver, kan man altid finde lige den farve, som man ønsker. Hvis man derimod ønsker at skabe lidt kontrast til den øvrige indretning, så er det jo også muligt, da man har så mange farver at vælge imellem. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser. Gå på opdagelse og søg inspiration til det helt rigtige valg af den nye sidemarkise.