Mono-Erhvervsgardiner

Foldegardiner

Foldegardiner er, som navnet antyder, gardiner, der ligesom folder sammen i lag, når de bliver trukket op. Det giver et meget elegant og samtidig afslappet udtryk. Her er der til gengæld rig mulighed for at lade fantasien få frit spil. i kan lege med farver og stoftyper, som i selv synes. Vi skræddersyr dem, nøjagtig som i vil have dem og i de mål, som i har brug for. Hos os skaber vi individuelle gardiner, så i kan finde jeres helt egen unikke stil. I mange almindelige gardinforretninger, er udvalget begrænset, da mål, stof og farver er bestemt på forhånd. De vil stå færdige lige til at tage med hjem men der er ingen mulighed for at kombinere tingene, som man bedst kan lide. Det svarer lidt til, at man køber et jakkesæt i en almindelig tøjforretning i stedet for at vælge en skrædder, som syr jakkesættet, så det passer præcis til hver enkelt kunde.

Foldegardiner fås i mange forskellig stoffer og mønstre

Vi har et bredt udvalg af stoffer og mønstre. Blandt andet har vi bomuld og polyester men også mere specielle materialer såsom brandhæmmende materiale. Foldegardiner fås endvidere som mørklægningsgardiner til blandt andet mødelokaler. Det kan være en god løsning, hvis man har brug for at lukke solen helt ude når det er lyst udenfor. Det giver næsten uendeligt mange muligheder med det brede udvalg af mønstre og stoffer og det kan måske være svært at vælge. Vi hjælper gerne med at se, hvad der passer ind i det øvrige interiør i jeres lokaler og vi kommer gerne med flere forskellige idéer. Vi yder altid professionel rådgivning og vejledning, så vi finder den løsning, som i bliver mest glad for. Der er rig mulighed for at skabe den helt rigtige stemning i de forskellige rum i lokalerne, En anden farve eller et andet mønster kan ændre helhedsindtrykket fuldstændigt, så det er ikke nogen dårlig idé at se flere løsninger, inden i beslutter jer for, hvad i bedst kan lide. Vi kan garantere en høj kvalitet af vores produkter, da alle vores foldegardiner bliver produceret i den højeste kvalitet.

Mange forskellige typer

De fås i mange modeller, lige fra den klassiske med kappe og snoretræk til den mest eksklusive, hvor vi bruger endeløs kuglekæde/snor, der matcher farven på det stof, du vælger. En lækker detalje, der giver harmoni, idét farverne passer sammen. Er man til den mere magelige udgave, så kan man vælge dem med motor, hvor betjeningen sker enten via kontakt eller fjernbetjening. Så slipper man for bøvlet med at stå og fumle med en snor. Det kan endvidere være en god løsning til lokaler hvor rummet skal være enkelt eller der er højt til loftet. 

Det vrimler med typer af gardiner, og det kan være svært at vide hvilken slags der passer ind til jeres indretning og lokaler. Plisségardiner, rullegardiner og panelgardiner, høres lige så ofte som foldegardiner, så hvad gør dette gardin ideelt for dig?

Gardiner der foldes op har været populære i mange år fordi de er enkle, og der er mange muligheder for at vælge forskellige farver og designs. Dette gardin kan kendes på sine “lag” og på det tynde stof, der udover at skabe en afskærmning, samtidig sørger for at der stadig trænger lys ind, så i slipper for en indelukket følelse. Derved virker dette gardin også perfekt som solafskærmning, da det ikke lukker lyset helt ude ved et tyndt stof valg.

Hvorfor skal i vælge foldegardiner?

Der er flere grunde til at vælge dette gardin. Der findes et væld af farver, så i kan skabe den helt rigtige stil i lokalerne Derudover producerer vi selvfølgelig gardinet efter jeres eksakte mål, så i slipper for halve løsninger og unødvendigt Do-It-Youself.

Ud over de traditionelle stoffer som polyester og bomuld, tilbyder vi også andre typer, hvor i blandt andet finder mørklægningsgardiner.

Det kan også være i slet ikke er til foldegardiner? Så tilbyder vi også mange andre former for gardiner. i kan læse meget mere om vores andre modeller og typer af gardiner ved at klikke nedenunder. i kan også udfylde kontaktformularen her. Så kontakter vi jer hurtigst muligt.

Foldegardiner til jeres lokaler

At vælge gardiner kan tage stor fokus når i ændrer jeres lokaler, flytter, eller bare trænger til noget nyt. Gardiner kan have større virkning end i tror, og det er derfor vigtigt at i overvejer om jeres gardiner skal være en del af indretningen, eller om de skal være næsten usynlige.

Derudover skal dine nye foldegardiner også gerne passe ind i jeres stil. Et hvidt, koldt gardin kan have den helt forkerte virkning i et lokale der er bygget op omkring varme farver og en hyggelig stemning, mens et gardin i det forkerte materiale også kan have stor betydning for hvordan stilen i lokalet videreføres.

Nedenunder får i nogle forslag til hvordan i kan benytte gardiner til at fremme stilen i jeres hjem, uden at gå på kompromis. i er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis i mangler rådgivning og vil vide mere om jeres muligheder.

Lyst og skandinavisk

Går i efter denne populære stil, inspireret af den skandinaviske natur med fokus på lys og naturlige farver, er det vigtigt at i vælger et gardin der ikke stjæler fokus fra lokalet. i kan blandt andet vælge et foldegardin i samme farve som jeres  gulve eller matche den hvide farve på væggene med farven på gardinerne. Også naturfarver som brun og grå er ideelle til et lokale i denne stil. Vælger i en mørkere farve, inspireret af træ eller grålige sten, kan i skabe en ramme omkring rummet, og sørge for at det ikke virker for koldt. Her kan i også sammensætte gardinet med farver på andre møbler, som et træbord eller loftsbjælker og søjler. Vælger i et materiale i en tyndere kvalitet, som for eksempel bomuld, giver i samtidig lyset en chance for at trænge ind i rummet, og skabe den hygge, vi er så kendte for her mod nord.

Hyggeligt og romantisk

Rådene fra tidligere, kan også benyttes, hvis i ønsker at skabe en hyggelig og romantisk stil i dit lokalerne. Her er det dog vigtigt, at gardinet vælges i en farve, der ikke er for kold. Det vil få gardinet til at skille sig ud fra resten af rummet og påvirker stilen negativt. En måde at inkorporere gardinet i denne stil er at vælge farver der går igen i rummet. Dette kan være farver som sand og lysebrun, men også varmere udgaver af hvid. Vælger i et mørklægningsgardin, har i også selv chance for at kontrollere hvor meget lys der kommer ind i rummet.

Monokromatisk og rene linjer

Man skulle tro at gardinet skulle være nærmest usynligt, hvis man ønsker en monokromatisk stil med rene linjer og uden forstyrrelser. Men du har rig mulighed for at opnå stilen, ved at fremhæve gardinerne. Et stort, hvidt foldegardin kan skabe sine egne ligner, og er i modig, er et sort gardin også en god mulighed for at skabe kontraster i hjemmet. Gardinet kan også placeres så det ikke dækker hele vinduet, og derfor stadig skaber en åbenhed, der er kendetegnet i den monokromatiske stilart. Rundt på siden ser i vores foldegardiner i forskellige stilarter og designs – måske bliver i selv inspireret?

Den nemme løsning – Vi monterer!

Hos Erhvervsgardiner skal vi nok ordne det besværlige. Vi er eksperter på vores område, og derfor monterer vi jeres nye gardiner. Så slipper i for at skulle frem med målebånd og boremaskine, og får lov at nyde oplevelsen. Vi har stor erfaring med opsætning af foldegardiner såvel som alle andre typer af gardiner, så hos os er oplevelsen fuldstændig. Fra i møder os første gang, igennem produktionen, til i selv kan åbne og lukke det færdige produkt.

Vi kan hjælpe jer med de rigtige gardiner!

Er det svært at vælge? Det kan være besværligt at stå i en butik, og vælge hvilke gardiner der passer. Målene kan drille, og det er ikke altid produktet passer når I endelig skal montere dem. Hos erhvervsgardiner.com har vi løsningen på dette problem! I kan tage kontakt til os, og så sender vi en af vores gardinbusser jeres vej. I vores busser har vi et bredt udvalg af vores forskellige modeller og farver, og ved et besøg får I mulighed for at se hvad der passer ind hos jer. Derefter produceres gardinerne – efter jeres mål. Bussen kører til store dele af landet, og I kan bestille et besøg ved at udfylde kontaktformularen.

Vedligehold af foldegardiner

Selvom det er almindeligt stof, er dette gardin ikke de mest besværlige at vedligeholde. Du kan fjerne de fleste pletter og støv med en fugtig klud og eventuelt en lille smule opvaskemiddel. Nogle modeller kan også vaskes i vaskemaskinen. Er du i tvivl, så tag endelig kontakt til os, så hjælper vi med at finde den bedste løsning.

GRATIS besøg af Gardinbussen - Få op til 30% rabat

Skriv dit navn og dit telefon nummer og vi vil ringe dig op indenfor 1-2 dage

Bestil Gardinbussen og få op til 30% i rabat