Mono-Erhvervsgardiner

Gardiner

Gardiner er den klassiske løsning til afskærmning i både vinduer og døre. Det er en god afskærmning for solen, både så den ikke generer, hvis man skærmene i de store mødelokaler eller sidder ved computeren men også så det ikke bliver stegende hedt i rummet, hvor der er store vinduespartier.

Altså har du mulighed for at holde varmen ude ved at trække gardinerne for om dagen i sommervarmen. Om aftenen skærmer de for mørket, for der er mange der ikke bryder sig om at kigge ud i et sort hul.

Tanken om at folk kan kigge ind, uden at man kan se, hvem det er, er også ubehagelig for mange mennesker.

Gardiner er mere end afskærmning

Udover funktionaliteten med afskærmning, har gardiner også en anden fordel. Det er nemt at skabe et bestemt udtryk. De er i utallige farver og mønstre, så det er nemt at finde nogen, der passer ind i resten af indretningen. Dine lokaler er din base og det er her, du skal føle dig tryg og tilpas. Derfor er det vigtigt at vælge, som giver rummet et behageligt helhedsindtryk og giver en fornemmelse af, at her er der rart at være. Gardiner sammen med den øvrige indretning kan være med til at afspejler jeres identitet. Du kan altså være med til at sætte dit eget præg på udseendet af de nye gardiner og finde den perfekte dekoration til vinduer og døre. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Gardiner skaber stemning

Det er nemt at skabe lige netop den stemning, som du ønsker ved hjælp af forskellige farver og stoftyper. Hvis du er i tvivl om, hvilken stil lokalet har brug for, så kan det være en god idé at søge inspiration først. Det kan nemt gøres på nettet eller i kataloger. Vi kommer også gerne ud og hjælper dig med at finde den helt rette løsning, som du bliver glad for. Vi skræddersyr dem som du vil have dem, så der er ikke noget bøvl med at skulle rette mål til eller gå på kompromis med jeres ønsker.

GRATIS besøg af Gardinbussen - Få op til 30% rabat

Skriv dit navn og dit telefon nummer og vi vil ringe dig op indenfor 1-2 dage

Bestil Gardinbussen og få op til 30% i rabat