Mono-Erhvervsgardiner

Markiser

Markiser har mange funktioner, så man kan løse mange problemer på en gang ved at vælge en markise. Hvis man har store vinduespartier, så kan det godt blive rigtig ulideligt varmt i lokalet, hvis solen bager ned hele dagen. Med en markise kan man skabe skygge og derfor holde noget af varmen væk fra rummet. Det gør, at det bliver mere behageligt at opholde sig inden døre, når solen er på sit højeste.

Det er skønt at være ude men i middagstimerne kan det være mere behageligt at blive indenfor, hvor temperaturen er bedre. Efter en solrig dag, hvor man har kørt markisen ud for at holde varmen ude, kan markisen faktisk have den modsatte effekt senere på dagen. Markisen kan holde på varmen, så det forbliver lunt at sidde og hygge udendørs, efter at solen er gået ned.

Markiser forlænger sommeraftener 

En anden fordel ved en markise er, at man kan forlænge de i forvejen lange sommeraftener. En markise holder duggen på afstand og en let sommerregn betyder ikke nødvendigvis, at man skal trække indenfor. En markise gør, at man kan sidde ude selvom det småregner. Det kan faktisk være ganske hyggeligt, da det ikke nødvendigvis bliver koldt at sidde udenfor, bare fordi det regner en smule. Man kan altså sagtens sidde lunt og tørt og nyde resten af aftenen med kunder eller kollegaer. 

Sidemarkise er en god afskærmning

Vejret behøver ikke at styre, om man skal sidde inde eller ude. En markise giver lidt flere valgmuligheder, uden at man skal tage hensyn til vejret. Alle markiser er produceret til at kunne modstå det danske vejr, som ofte kan være meget omskifteligt. Udover funktionaliteten på en markise får man også en smuk udsmykning.  En markise giver et eksklusivt udseende og det gennemtænkte design og funktionaliteten gør fornøjelsen endnu større. Alle markiser bliver skræddersyet, så de passer nøjagtig til jeres ønsker og behov. Der er ikke noget bøvl med, at målene ikke passer eller man er nødt til at gå på kompromis med noget. I får den markise præcis, som i ønsker den. Der er et bredt udvalg af både farver, mønstre og typer. Det betyder, at man uden problemer kan finde en farve, der passer til den øvrige indretning.

Det er altså kun fantasien, der sætter grænser og alle markiser kan leveres med motor og fjernbetjening. Man slipper dermed for at kæmpe med at skulle køre markisen ud manuelt ved valg af motor. Med et tryk på fjernbetjeningen kan man nemt og bekvemt køre markisen ud og ind efter behov. 

Se også Afskærmning

Bestil Gardinbussen og få op til 30% i rabat