Mono-Erhvervsgardiner

Panelgardiner

Panelgardiner er stof i brede baner, som enten kan trækkes frem og tilbage uafhængigt af hinanden eller monteres til et sammenhængende gardin, som kan betjenes med en stang eller med snor. Det kommer an på, hvor det skal bruges henne og hvilke muligheder, man ønsker at gøre brug af. Fordelen ved at kunne trække panelerne til og fra uafhængigt af hinanden er, at hvis solen generer på et lille område, så behøver du kun at trække panelerne for i dette område. Dermed undgår du at lukke lyset ude i hele vinduespartiet. Det kan også være, at man har lyst til at afskærme af andre årsager midt i et stort vinduesparti. Det er nemt og enkelt, når man kan bevæge panelerne enkeltvis.

Panelgardinerne kan bruges som rumdeler eller skydedør

Hvis panelgardinerne derimod skal bruges som rumdeler eller forhæng/”skydedør”, så kan det være en fordel at montere panelerne til et sammenhængende gardin, da det ofte skal bruges mere permanent. Det er en smart måde at skærme af på, hvis man eksempelvis har et kontor der gerne må kunne deles op. Ved at montere et panelgardin som rumdeler, undgår man at ødelægge harmonien i lokalet ved at skulle se på computer, reoler mm. Det bliver skærmet af og man får en følelse af, at det er to rum.

Panelbanerne kan fås i mange flotte farver og mønstre og de kan sammensættes helt efter dit eget hoved. Du får med andre ord et helt unikt og individuelt panelgardin, som lige præcis passer til din stil. Du kan vælge nogle ensfarvede og stilrene panelgardiner, som i princippet bare giver jer mulighed for at skærme for sol osv. Hvis du derimod ønsker, at panelgardinerne skal være en større del af indretningen, kan du vælge at bruge en pangfarve i midten af det hele. Det giver et frisk pust og panelgardinet bliver en væsentlig større del af udsmykningen i dine lokaler. i kan også vælge, at alle panelerne skal være i skarpe farver, hvis gardinet dermed passer bedre til de farver, som I i forvejen har indrettet jer med. Udover farver og mønstre kan i også vælge imellem flere typer af stoffer. Hvis i har lyst til at understrege jeres individuelle ønsker og behov, kan i også vælge at lave jeres helt eget design ved at kombinere panelerne af stoffer i forskellige strukturer og gennemsigtighed. Med andre ord er det kun fantasien, der sætter grænser. Søg inspiration eller lad os hjælpe jer med at finde de helt rigtige panelgardiner. Det er vigtigt, at der er harmoni mellem panelgardinerne og resten af inventaret for at bibeholde helhedsindtrykket i rummet.

Vi hjælper jer gerne med professionel vejledning og rådgivning. Sammen finder vi den løsning, der passer bedst til  jeres ønsker og behov. Derefter laver vi et uforpligtende tilbud , så i kender den nøjagtige pris, inden vi går i gang med opgaven.

GRATIS besøg af Gardinbussen - Få op til 30% rabat

Skriv dit navn og dit telefon nummer og vi vil ringe dig op indenfor 1-2 dage

Bestil Gardinbussen og få op til 30% i rabat