Mono-Erhvervsgardiner

Persienner

Har i brug for ny afskærmning til jeres vinduer, så er persienner et godt valg. Det er en traditionel løsning, når det gælder afskærmning af alle typer vinduer. Det gælder både små og store vinduer, idet der er forskellig størrelse på persiennens lameller. Det ville se lidt overdimensioneret ud med meget brede lameller til et lille vindue. Det betyder altså, at de helt smalle lameller er velegnede til små vinduer eller hvis de skal sidde imellem to lag glas.

Persienner fås med forskellig lamelbreder

Persiennerne med de bredeste lameller er ideelle til større vinduespartier og giver et elegant udseende. Hvis man har meget store vinduespartier, så kan det være et godt valg, da de ikke virker så tunge og voldsomme. Det kan stadig se elegant ud, med gardiner til store vinduer. Der er i alt fire forskellige bredder at vælge imellem, så du kan sagtens finde lige den størrelse, som passer bedst til hvert enkelt rum. i  kan altså skabe et sofistikeret look ved at finde de helt rigtige.

Udover de forskellige bredder på lamellerne, kan i også vælge mellem et hav af individuelle design muligheder. Der er alt lige fra de traditionelle farver til de mere moderne. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når i skal vælge de helt rigtige til boligen. Om de skal være ensfarvede i lige præcis den farve, som i kan lide, eller om de skal være flerfarvede, er helt og holdent op til jer. Der er frit valg, når det kommer til valg af farver og mønstre, så det skulle være nemt at finde noget, der passer ind i den øvrige indretning. De har været populære i mange år og er det stadig ved at være en af de mest effektive former for solafskærmning. De kan bruges både i butikker og i for eksempel kontorer, da de passer ind alle steder og til alle vinduestyper. De kan betjenes med:

  • Snortræk,
  • Kædetræk
  • Motor

Fordelen ved at vælge Monogardiner

I mange butikker kan du ikke vælge størrelse og design, som passer nøjagtigt til jeres ønsker og behov. Her er der ofte nogle standardstørrelser og et beskedent udvalg af designs. Hos os kan i få lige præcis, hvad i har brug for vi laver persienner efter mål. Vi hjælper gerne med at give jer inspiration til valg af persienne, så i finder den løsning, som bedst dækker jeres ønsker og behov. Er i meget i tvivl om, hvad i skal vælge, så er vi altid klar til at komme med gode råd og vejledning, så vi i fællesskab finder den helt rigtige løsning.

Vi klarer opmåling og montering, så det skal i ikke bekymre jer om. I skal bare glæde jer over valget af persienner og nyde helhedsindtrykket af rummet, som de hænger i.

GRATIS besøg af Gardinbussen - Få op til 30% rabat

Skriv dit navn og dit telefon nummer og vi vil ringe dig op indenfor 1-2 dage

Bestil Gardinbussen og få op til 30% i rabat