Mono-Erhvervsgardiner

Plissegardiner

Plissegardiner er en elegant og populær løsning, da de passer til alle rum og vinduer. De er en af de mest fleksible gardinløsninger og de kan tilpasses alle vinduestyper. Endvidere kan de indstilles, så de dækker lige præcis det stykke af vinduet, som i har brug for. Det betyder altså, at de kan indstilles til kun at dække det midterste eller nederste stykke af vinduet. Det giver mulighed for, at der stadig kan komme lidt lys ind af vinduet, samtidig med at det skærmer for solen præcis der, hvor der er brug for det. Når der slet ikke er brug for afskærmning, så kan man trække det helt op og så fylder det kun meget lidt øverst eller nederst i vinduet og giver derfor frit udsyn. De har skarpe vandrette folder men giver alligevel et blødt indtryk i rummet.

Lige som med de andre gardintyper, som vi kan tilbyde, så kan i selv være med til at bestemme, hvordan de skal se ud. Der er en bred vifte af stoftyper og designs at vælge imellem. Dermed kan i vælge om gardinerne skal passe til resten af indretningen og farvevalg eller om i er modig og har lyst til, at der skal være lidt spræl i farverne eller om stoftypen skal være helt anderledes end resten af indretningen i rummet. Der er endvidere stor forskel på, om i vælger dem i lyse eller mørke farver. De mørke farver skærmer lidt bedre af for solen. Ønsker du decideret mørklægning, er dette også muligt.  Vi vil også gerne hjælpe med at finde lige den løsning, der passer til jeres indretning og behov. Det kan nemlig være svært at vælge, når udvalget er stort.

Plissegardiner har mange design muligheder

Udover de mange muligheder for valg af designs på dine plissegardiner, kan i også vælge flere måder at betjene dem på. Der kan vælges mellem snoretræk, motor eller cordless. Cordless er hvor du trækker eller skubber underlisten ganske let afhængig af om det skal op eller ned. Hvis du vælger at få dem med motor medfølger der naturligvis en fjernbetjening. Det kan især være en fordel for større vinduespartier som måske kan være svær gribe om en snor og trække i den. Det kan også være at man vælger plissegardinerne med motor, fordi det er nemt og smart.

Mulighederne er mange og valget er jeres.

GRATIS besøg af Gardinbussen - Få op til 30% rabat

Skriv dit navn og dit telefon nummer og vi vil ringe dig op indenfor 1-2 dage

Bestil Gardinbussen og få op til 30% i rabat