Mono-Erhvervsgardiner

Rullegardiner

Rullegardiner

Hvis man vælger at købe sine rullegardiner i for eksempel større supermarkeder eller lignende, så er der et meget begrænset udvalg både med hensyn til farver og mønstre samt størrelser. Den begrænsning undgår du hos os. Hos Erhvervsgardiner bliver de nemlig skræddersyet, så de passer nøjagtig til jeres ønsker og de mål, som der er behov for. Vi laver dem i mange forskellige typer, så de altid passer til jeres behov. Vi har et bredt udvalg, så der er rigtig mange slags at vælge imellem. Hvis du er til helt enkle og ensfarvede, så finder vi nemt en farve, der passer til rummet hvori de skal hænge. Det er endvidere muligt at vælge imellem et væld af forskellige mønstre, hvis i ønsker lidt mere udtryk i rullegardinerne. De fås også som mørklægning. Disse kan være praktiske i mødelokaler eller andre rum hvor der ønskes at lyset skal lukkes mere eller mindre helt ude. 

Rullegardin kan betjenes med:

  • Fjeder
  • Kædetræk
  • Motor

Udover det egentlige udseende på rullegardiner, så kan du også vælge om rullegardinet skal kunne betjenes med fjeder, kædetræk eller motor. Det kan være et spørgsmål om temperament og selvfølgelig også hvor rullegardinet skal hænge. Hvis der er højt til loftet og man har nogle skråvinduer i en højde, hvor man ikke lige kan nå, så anbefaler vi naturligvis at anvende en motor. Et rullegardin med kædetræk kan være en fordel, hvis rullegardinet hænger et sted, hvor du skal række ind over. Kædetrækket gør det nemt at betjene rullegardinet. Vi synes det er vigtigt, at der er styr på detaljerne og derfor er kædetrækket i samme farve som rullegardinet. Det skaber harmoni og rene linjer. Hvis du synes det passer bedre til din indretning, så har vi en anden smart detalje du skal se. Kædetrækket fås nemlig også med metalkæde.

Rullegardinet er en del af din indretning

Om du vælger den ene type rullegardin frem for det andet, så husk på at det bliver en del af indretningen. Derfor kan det være vigtigt at finde et rullegardin, der passer til den stil, du i forvejen har i rummet. Farverne spiller også en stor rolle. Selvom man er til det meget farvestrålende, så er det trods alt vigtigt at farverne passer sammen med det øvrige inventar. Ellers kan øjet nemt blive forvirret og harmonien i rummet kan risikere at forsvinde.

De egner sig til alle rum i huset samt Velux- og tagvinduer.

GRATIS besøg af Gardinbussen - Få op til 30% rabat

Skriv dit navn og dit telefon nummer og vi vil ringe dig op indenfor 1-2 dage

Bestil Gardinbussen og få op til 30% i rabat